• top arrow
  • Προγραμματίστε την ενημέρωσή σας στο 210 6985678

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΤΙΚΗΣ ΣΤΗΘΟΥΣ

Το κόστος μιας επέμβασης πλαστικής χειρουργικής διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος της διαδικασίας, τη διαφορετικότητα της επέμβασης, το κόστος των υλικών (αν χρειάζονται), το είδος της εφαρμοζόμενης αναισθησίας (αν χρειάζεται), το κόστος του χειρουργείου (εάν απαιτείται), το κόστος της κλινικής.

Υπάρχουν διαδικασίες της πλαστικής  χειρουργικής που πραγματοποιούνται εντός ιατρείου [π.χ. εφαρμογές laser ή άλλες διαδικασίες, στις οποίες χρησιμοποιούνται ενέσιμα υλικά (πχ botox, υαλουρονικό,)], και άλλες σε ιδιωτική κλινική (πχ αυξητική μαστών, ρινοπλαστική,  λιποαναρρόφηση ). Διαδικασίες που  πραγματοποιούνται με τοπική αναισθησία και άλλες με γενική νάρκωση.

Ποιοι παράγοντες συμβάλλουν στο κόστος της επέμβασης

Ειδικότερα για την αυξητική μαστών, το τελικό κόστος θα καθορίσουν:

  • το είδος των ενθεμάτων,
  • το μέγεθος των ενθεμάτων,
  • ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση,
  • το κόστος της κλινικής (κάθε κλινική έχει διαφορετικό κοστολόγιο-τιμολόγιο, αναλόγως το όνομά της, το δωμάτιο που θα διαλέξετε, το marketing plan που ακολουθεί, την πολυτέλεια που προσφέρει, κ.α.),
  • η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί (πάνω από τον μείζονα θωρακικό μυ, κάτω από τον μυ, dual plane),
  • το είδος της αναισθησίας (νάρκωσης),
  • η μέθοδος που θα χρησιμοποιηθεί (αυξητική με ραδιοσυχνότητες, αυξητική με εμφύτευση λίπους, κλασσική αυξητική στήθους με ενθέματα), κ.α.

Και φυσικά κάθε πλαστικός χειρουργός εκτιμά τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφ

 

έρει, με τα ιδιαίτερα, προσωπικά του κριτήρια. Να είστε σίγουροι/ες ότι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί γνωρίζουν τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά και το 80% αυτών καθορίζει τις τιμές του έτσι ώστε να μην αποκλίνουν πολύ από τις μέσες τιμές της αγοράς.

kostos2

 

Όσο και εάν ψάξετε θα δείτε ότι ο ένας από τον άλλον ιατρό έχουν 10% έως 15% απόκ

 

λιση στο κόστος της αμοιβής τους κι αυτό που διαφέρει αρκετά είναι το κόστος της κλινικής. Φυσικά και υπάρχουν περιπτώσεις όπου το κόστος ξεφεύγει πολύ, αλλά αυτές είναι πολύ λίγες και πρέπει να δώσετε προσοχή μήπως υποκρύπτουν κάτι.

Υπερβολικά χαμηλές χρεώσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες και στην ουσία να τις πληρώσετε πολύ πιο ακριβά από όσο φαντάζεστε. Αντίστοιχα, υπερβολικά υψηλές χρεώσεις μπορεί επίσης να κρύβουν παγίδες ή στην πράξη ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνετε να είναι για την διαφημιστική προβολή του ιατρού.

Όλα τα ενθέματα μαστού έχουν το ίδιο κόστος;

Σημασία στο τελικό κόστος έχει το είδος των ενθεμάτων. Τα ανατομικά ή σταγονοειδή ενθέματα είναι πιο ακριβά σε σχέση με τα στρογγυλά. Ακόμα και ιδίου σχήματος ενθέματα, μπορεί να έχουν διαφορές μεταξύ τους ως προς την ποιότητα. Το κόστος του ενθέματος συνδέεται με το τελικό κόστος της επέμβασης, γι’αυτό η γυναίκα πρέπει να δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα του ενθέματος που θα χρησιμοποιηθεί και να ζητήσει ιδιαίτερες διευκρινίσεις από τον πλαστικό χειρουργό.

Τελικό συνολικό κόστος αυξητικής μαστών

 

Πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι συνήθως η τιμή που δίνει ένας πλαστικός χειρουργός για μία συγκεκριμένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής αφορά όχι μόνο στην δικιά του αμοιβή, αλλά σε ένα σύνολο χρεώσεων που συνήθως αποτελούν και την ολοκλήρωση όλων των βασικών οικονομικών υποχρεώσεων του ατόμου έως ότου ολοκληρωθεί το βασικό κομμάτι της επέμβασης.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσει η ενδιαφερόμενη γυναίκα, έτσι ώστε να διευκρινίσει πριν από την επέμβαση ότι η τιμή, το κόστος που του αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός του, περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία για την επέμβαση και όχι ότι υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, οι οποίες στο τέλος της επέμβασης θα αυξήσουν το τελικό κόστος. Επίσης, προσπαθήστε να διευκρινίσετε με το γιατρό σας από πριν, ποιος θα πληρώσει το επιπλέον κόστος σε περίπτωση επιπλοκής, που είναι ένα τυχαίο γεγονός, χωρίς να ευθύνεται κάποιος συγκεκριμένα.

Αυξητική στήθους στην Αισθητική Ανάπλαση

Με τον πλαστικό χειρουργό κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο μπορείτε, όταν αποφασίσετε να προβείτε σε μια αυξητική μαστών, να συζητήσετε διάφορες εναλλακτικές προτάσεις. Αυτές θα ταιριάζουν στη δικιά σας περίπτωση και στις δικιές προσωπικές ανάγκες, τόσο όσον αφορά το είδος της αύξησης στήθους (χειρουργικές τεχνικές, οδός πρόσβασης, επίπεδο τοποθέτησης, είδος ενθεμάτων κλπ), όσο κ

 

αι την επιλογή του χώρου που αυτή θα πραγματοποιηθεί, αφού ο κ. Χριστόπουλος συνεργάζεται με διάφορες κλινικές, αναγνωρισμένης πάντα ασφάλειας. Ο κ. Χριστόπουλος έχει επιλέξει τη συνεργασία του με τις συγκεκριμένες κλινικές με γνώμονα την ασφάλεια, την επάρκειά τους, την ικανότητα του προσωπικού τους, την εξυπηρέτηση που προσφέρουν, αλλά και τη διαφοροποίησή τους στον τομέα της επιλογής κατηγορίας δωματίων, αλλά και τη γεωγραφική διασπορά τους, έτσι ώστε να διευκολύνεται το κάθε ενδιαφερόμενο άτομο σε σχέση με τον τόπο κατοικίας του.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ευελιξία στους τρόπους πληρωμής είτε αν επωμίζεστε εσείς το κόστος της αυξητικής στήθους ή αν καλύπτει την επέμβαση η Ιδιωτική Ιατρική Ασφάλειά σας, εάν το συμβόλαιό σας καλύπτει την επέμβαση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Μουσών 1, 11524

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Κλινική Αλέξανδρος Μάστορας", Τ. 210 6985678ΙΩΑΝΝΙΝΑ: T. 210 6985678

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678