• top arrow
  • Προγραμματίστε την ενημέρωσή σας στο 210 6985678

Η πιθανότητα να αισθανθεί πόνο κάποια γυναίκα, μετά την επέμβαση αυξητικής στήθους, διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο. Μεγάλο ρόλο παίζει η ιδιοσυγκρασία και το επίπεδο αντίληψης πόνου, που κάθε άνθρωπος έχει. Για την ίδια ακριβώς επέμβαση, σε διαφορετικά άτομα, οι αντιδράσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Κάποια άτομα αισθάνονται ότι δεν έχουν καθόλου πόνο, ακόμα και χωρίς κανένα παυσίπονο και κάποια άλλα μπορεί να έχουν ανάγκη από αρκετά παυσίπονα προκειμένου να τον ελέγξουν.

Ένας άλλος παράγοντας, από τον οποίο θα εξαρτηθεί ο βαθμός, που ένα άτομο θα πονέσει, είναι το επίπεδο τοποθέτησης. Η τοποθέτηση πάνω από το μείζονα θωρακικό μυ έχει πολύ λιγότερη ενόχληση, σε σχέση με την τοποθέτηση κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα τα άτομα, στα οποία έχει τοποθετηθεί το ένθεμα κάτω από το μυ, θα πονέσουν ή ότι όλα εκείνα στα οποία έχει τοποθετηθεί το ένθεμα πάνω από τον μυ δεν θα πονέσουν.

Ακόμα και τα άτομα που έχουν αρκετό βαθμό ενόχλησης βρίσκουν μεγάλη ανακούφιση, όταν χρησιμοποιούν τα σωστά παυσίπονα. Είναι ελάχιστες οι φορές που ένα άτομο, παρ’ όλο που χρησιμοποίησε σωστά τα παυσίπονα, θα αισθανθεί υψηλό βαθμό ενόχλησης. Ο πόνος αυτός συνήθως έχει διάρκεια δύο έως τρεις ημέρες. Βέβαια, ενισχύεται με την κίνηση των χεριών. Γι’ αυτό, καλό είναι, το συγκεκριμένο άτομο να αποφεύγει για μερικές ημέρες τις πολλές κινήσεις με τα χέρια.


algos

Μεγάλη σημασία έχει επίσης ο τρόπος λήψης των παυσίπονων. Είναι σημαντικό να παίρνει κανείς τα παυσίπονα όταν ο πόνος είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα. Εάν αυξηθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί. Πολλά άτομα κάνουν το λάθος να προσπαθούν να πάρουν όσο γίνεται λιγότερα παυσίπονα και να αφήνουν τον πόνο να  γίνει αρκετά δυνατός. Μόνο όταν αισθανθούν ότι δεν αντέχουν πλέον σκέφτονται να πάρουν παυσίπονα. Κάτι τέτοιο δυσχεραίνει πολύ τον έλεγχο του πόνου και τελικά θα χρειαστεί να πάρουν πολύ περισσότερα παυσίπονα και παρ’ όλ’ αυτά να μην καταφέρουν να τον ελέγξουν. Άρα μικρές δόσεις σε παυσίπονα, όταν ο πόνος είναι ακόμη στην αρχή του, διασφαλίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι το άτομο αυτό δεν θα πονέσει μετά την επέμβαση. Φυσικά εάν κάποιο άτομο αισθάνεται ότι δεν χρειάζεται καθόλου τα παυσίπονα μπορεί και να μην τα πάρει. Ένα μεγάλο ποσοστό των ατόμων που κάνουν αυξητική μαστών δεν αισθάνονται πόνο, ακόμη και χωρίς παυσίπονα.

Ένας άλλος παράγοντας που ελέγχει τον πόνο είναι η καταπόνηση που ασκεί κάποιο άτομο στον οργανισμό του. Καλό είναι για τις λίγες πρώτες ημέρες να μην εφησυχαστείτε στο ότι δεν πονάτε και αρχίσετε να κάνετε έντονες δραστηριότητες.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, η αίσθηση του πόνου να είναι διαφορετική στους δύο μαστούς. Αυτό συμβαίνει σχεδόν πάντα. Επομένως δεν είναι κάτι που πρέπει να σας ανησυχήσει .Εάν παρ’ όλ’ αυτά έχετε έντονο πόνο στον έναν από τους δύο μαστούς, με ταυτόχρονη μεγάλη διαφορά ως προς το μέγεθος ή γενικότερα στην εικόνα, δε χρειάζεται και πάλι να ανησυχήσετε, αλλά καλό είναι να το αναφέρετε στον πλαστικό χειρουργό σας.

Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση θα μπορείτε άνετα να κάνετε ήπιες δουλειές, όπως για παράδειγμα δουλεία γραφείου, χωρίς κάποια ενόχληση. Μην προσπαθήσετε να κάνετε έντονες αθλητικές δραστηριότητες για τον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση, γιατί είναι αρκετά πιθανό ότι το στήθος θα αρχίσει να σας πονάει, μετά από αυτό, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μετά από αρκετό καιρό μπορεί να έχετε μία αίσθηση πόνου στην θηλή. Τις πιο πολλές φορές οφείλεται σε μία νευραλγία η οποία συνήθως μειώνεται μετά από μερικούς μήνες. Εάν παρ’ όλ’ αυτά αισθανθείτε, μετά από αρκετό καιρό, πόνο στο στήθος  και  ταυτόχρονα σκλήρυνση αυτού, καλό είναι και πάλι να απευθυνθείτε στο γιατρό σας, διότι  υπάρχει πιθανότητα να έχει δημιουργηθεί κάποια κάψα.

Υπό την προϋπόθεση ότι κάποιο άτομο παίρνει σωστά τα παυσίπονά του και δεν κάνει κοπιώδης εργασίες, τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την επέμβαση, ο πόνος που θα αισθανθεί είναι αρκετά χαμηλός και ανεκτός.


Τι είναι αυτό που διατηρεί τους μαστούς σε καλή κατάσταση;
Ποιες απλές ενέργειες μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα καθημερινά για να διατηρήσει το στήθος της σε καλή κατάσταση;
Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic  Surgery Journal (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012), μελέτησε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.
Η μελέτη διεξήχθη σε ολόιδιες δίδυμες αδερφές. Τα δίδυμα αδέρφια που προέρχονται από ένα ωάριο, έχουν ακριβώς την ίδια γενετική προδιάθεση και επομένως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο μαστός τους στο χρόνο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους η μελέτη θέλησε να μελετήσει.

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ

Τα συμπεράσματα της έρευνας έδειξαν ότι:
1.    Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν καθημερινά υδατικές κρέμες στο στήθος τους, έχουν σημαντικά λιγότερες ρυτίδες στην περιοχή αυτή.
2.    Οι γυναίκες που λαμβάνουν υποκατάστατα ορμονών μετά την εμμηνόπαυση διατηρούσαν στους μαστούς τους καλύτερο σχήμα, μέγεθος, προβολή, σχήμα θηλής και μέγεθος θηλής.
3.    Οι γυναίκες που έχουν θηλάσει τα παιδιά τους έχουν χειρότερη εμφάνιση του μεγέθους και του σχήματος της θηλής, αλλά καλύτερη ποιότητα δέρματος.
4.    Το κάπνισμα, το αλκοόλ, οι πολλαπλές εγκυμοσύνες, το μεγάλο σωματικό βάρος συντελούν στην επιδείνωση της εμφάνισης των μαστών.
5.    Η μη χρήση στηθόδεσμου ή η χρήση στηθόδεσμου πολύ φαρδύτερου από το μέγεθος του μαστού, έχει αρνητικές συνέπειες στο σχήμα του μαστού.

Η συγκεκριμένη μελέτη είναι σημαντική γιατί δείχνει με καθαρό τρόπο τους παράγοντες εκείνους οι οποίοι συντηρούν σε καλή κατάσταση ή επιδεινώνουν την αισθητική των μαστών.

Η μελέτη έγινε από τους ερευνητές Hooman T. Soltanian, MD, of University Hospitals Case Medical Center and Case Western Reserve University School of Medicine in Cleveland και οι ερευνητές απευθύνθηκαν σε 161 ζευγάρια δίδυμων γυναικών που προέρχονταν από ένα ωάριο, δηλαδή ήταν ολόιδιες. Η μέση ηλικία ήταν 47,6 χρόνια. Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε φωτογραφικό υλικό.

Μία γυναίκα που θα λάβει τη μελέτη αυτή υπόψη στην καθημερινότητά της, σαφώς μπορεί να κάνει μία σημαντική πρόληψη σχετικά με την αισθητική των μαστών της και να διατηρήσει το στήθος σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα.

Η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση που απαιτεί ακριβείς χειρισμούς και όσο το δυνατόν περισσότερο μεθόδους, που δεν τραυματίζουν και δεν ταλαιπωρούν τους ιστούς της περιοχής του μαστού. Η νέα τεχνολογία έχει συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν και η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη χειρουργική είναι μία παλιά και πολύ δοκιμασμένη μέθοδος, τα τελευταία χρόνια, οι ραδιοσυχνότητες έχουν εξελιχθεί και αναπτύσσονται πολύ δυναμικά, ως ένα εργαλείο που αντικαθιστά το κλασσικό νυστέρι. Στην αυξητική μαστών έχουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, λόγω της φύσης της επέμβασης, ιδιαιτέρως όσον αφορά σε τοποθέτηση ενθέματος κάτω από το μυ.

Τι είναι η ραδιοσυχνότητα;
Πρόκειται για ένα μηχάνημα που παράγει ενέργεια. Η ενέργεια αυτή έχει την ιδιότητα να διαχωρίζει τους ιστούς και να δημιουργεί αιμόσταση, χωρίς να αναπτύσσει μεγάλη θερμότητα, δηλαδή χωρίς να προκαλεί μεγάλη καταστροφή των ιστών.

ΝΕΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ
ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ραδιοσυχνοτήτων;
1.   Δεν προκαλείται ευρεία βλάβη στους ιστούς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και συμβαίνει διότι έχει 73% λιγότερη θερμική διάχυση σε σχέση με τις κλασσικές διαθερμίες, που χρησιμοποιούνται στη χειρουργική.
2.   Μειωμένος πόνος. Αυτό οφείλεται, επίσης, στην αποφυγή μεγάλης διάχυσης θερμότητας και επομένως ευρείας βλάβης στους ιστούς.
3.   Μειωμένες πιθανότητες επιπλοκών. Οφείλεται στο ότι ο χειρουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει καλύτερη αιμόσταση, χωρίς να φοβάται να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στους ιστούς. Επίσης, η αποφυγή βλάβης στους ιστούς, μειώνει τις πιθανότητες μόλυνσης, διότι δεν δημιουργείται ευνοϊκό περιβάλλον για τα μικρόβια.
4.   Καλύτερη ανάρρωση, λόγω μειωμένου πόνου και οιδημάτων.
5.   Πιο ακριβείς χειρουργικές κινήσεις. Αυτό συμβαίνει χάρη στα πολλά διαφορετικά και εξειδικευμένα εργαλεία που μπορούν να προσαρμοστούν στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων.
6.   Καλύτερη επούλωση σε σχέση με τις κλασσικές διαθερμίες κι επομένως δημιουργία μικρότερων ουλών, πιο καθαρό χειρουργικό πεδίο για τον πλαστικό χειρουργό, ο οποίος μπορεί να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση κι επομένως μεγαλύτερη ακρίβεια.

       Εξειδικευμένα εργαλεία Ραδιοσυχνοτήτων Πλαστικής Στήθους
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ (ΚΕΦΑΛΕΣ) ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

Πώς γίνεται η διαδικασία της πλαστικής στήθους με ραδιοσυχνότητες;
Ο χειρουργός χρησιμοποιεί τη συσκευή των ραδιοσυχνοτήτων σε όλες τις φάσεις της επέμβασης, από τη στιγμή δηλαδή που εισέρχεται από το δέρμα μέχρι το τέλος της επέμβασης.
Η δημιουργία της θήκης, όπου θα μπει το ένθεμα, γίνεται με διαφορετικά εξειδικευμένα εργαλεία. Κάθε εργαλείο, που προσαρμόζεται στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων, εκτελεί διαφορετική δουλειά.
Η τεχνική αυτή δίνει ένα πολύ καθαρό και αναίμακτο πεδίο στο χειρουργό, ο οποίος κατ’ αυτόν τον τρόπο μπορεί να δουλέψει ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ακόμα και ο χρόνος της επέμβασης μειώνεται λόγω της ακρίβειας χειρισμών, που έχει τη δυνατότητα να έχει ο πλαστικός χειρουργός, καθώς και της καθαρότητας του πεδίου. Μειωμένος χρόνος επέμβασης σημαίνει λιγότερη αναισθησία και πολύ πιο γρήγορη επάνοδος.
Η χρήση ραδιοσυχνοτήτων αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του πλαστικού χειρουργού, το οποίο σε μερικά χρόνια θα εφαρμόζεται από όλους τους πλαστικούς χειρουργούς.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΘΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η μεταφορά λίπους από τον ίδιο οργανισμό σε άλλο σημείο του σώματος (λιπομεταφορά) αποτελεί και στις περιπτώσεις επανόρθωσης μαστών μετά από μαστεκτομή μια ασφαλή μέθοδο. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Plastic and Reconstructive Surgery (επίσημο ιατρικό περιοδικό της Αμερικανικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής -  ASPS) αποδεικνύει ότι η λιπομεταφορά δεν αυξάνει τις πιθανότητες επανεμφάνισης του καρκίνου του μαστού.

Η μελέτη διεξήχθη από τους ερευνητές, οι οποίοι παρακολούθησαν κι ανέλυσαν τα στοιχεία από περισσότερες από χίλιες γυναίκες που είχαν δεχθεί μερική ή ολική μαστεκτομή. Οι γυναίκες αυτές ακολούθησαν τη μέθοδο της λιποπρόσθεσης, προκειμένου να αποκαταστήσουν το μαστό τους. Το 30% από αυτές ακολούθησε προληπτική μαστεκτομή λόγω υψηλού γενετικού ρίσκου για καρκίνο του μαστού.
Τα αποτελέσματα, που ελήφθησαν από τη μελέτη των γυναικών αυτών, αναλύθηκαν σε σύγκριση με μια αντίστοιχη ομάδα γυναικών που έκανε μαστεκτομή ακολουθούμενη από αποκατάσταση χωρίς λιπομεταφορά.

Οι δυο ομάδες γυναικών, αυτή δηλαδή που έκανε αποκατάσταση με λιπομεταφορά  και η ομάδα που έκανε αποκατάσταση χωρίς λιπομεταφορά, παρουσίασαν παρόμοια ποσοστά επανεμφάνισης  της νόσου. Για την ακρίβεια, επανεμφάνιση της νόσου παρουσίασε  το 1,3%  των γυναικών που είχαν κάνει λιπομεταφορά  σε αντίθεση με το 2,4% που δεν είχαν κάνει λιπομεταφορά.

Στις  γυναίκες που έκαναν λιπομεταφορά για αποκατάσταση του μαστού, οι πλαστικοί χειρουργοί έλαβαν το λίπος από την κοιλιά ή από τους μηρούς. Αφού έγινε η απαραίτητη επεξεργασία του, αυτό τοποθετήθηκε με ενέσιμο τρόπο στην περιοχή του αφαιρεθέντος μαστού.
 
Η λιπομεταφορά χρησιμοποιείται ευρύτατα πλέον για την αποκατάσταση μαστού, μετά από μαστεκτομή. Το 2013 μια μελέτη που έγινε στα μέλη της ASPS ( American Society Plastic Surgeons) απέδειξε ότι το 60% περίπου από αυτούς χρησιμοποιούν την τεχνική αυτή σαν τρόπο αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται  και για αποκατάσταση γυναικών που έχουν κάνει μαστεκτομή μετά από εμφάνιση του καρκίνου του μαστού, αλλά και για γυναίκες που έκαναν προληπτική μαστεκτομή λόγω γενετικής προδιάθεσης. Και στις δυο ομάδες η μελέτη έδειξε ότι δεν υπάρχει αυξημένη πιθανότητα επανεμφάνισης του καρκίνου του μαστού λόγω της μεθόδου της λιπομεταφοράς. Η συγκεκριμένη αυτή μελέτη θεωρείται πολύ σημαντική καθώς είναι η πρώτη που γίνεται σε τόσο μεγάλο αριθμό ασθενών.

Παρουσίαση αληθινών ενθεμάτων αυξητικής στήθους (σιλικόνης, φυσιολογικού ορού, αυξομειούμενου όγκου) στο στούντιο, από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο στην ΕΤ1, στην εκπομπή Μέλι-Γάλα με την Κατερίνα Λάσπα. Παρουσιάζονται ενθέματα για μεγέθυνση μικρού στήθους, για αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή, στρογγυλά και σταγονοειδή, εκτατήρες δέρματος, κ.α.

https://www.youtube.com/watch?v=L-enp1cR37U

Δημοσιογράφος: Μιλάμε λοιπόν για την πλαστική χειρουργική και τα ενθέματα σιλικόνης που χρησιμοποιούν οι πλαστικοί χειρουργοί σε επεμβάσεις. Βέβαια έχουμε τον κατάλληλο άνθρωπο  εδώ, τον κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο. Καλημέρα σας.

Πλαστικός Χειρουργός: Καλή σας μέρα. Χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά σας. Βλέπω ότι έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σας τα ενθέματα.

Κατερίνα Λάσπα: Ναι, δεν έρχεται κανείς σε επαφή καθημερινά με τέτοια αντικείμενα. Δεν έχουμε έρθει σε  τέτοια επαφή ξανά.

Πλαστικός Χειρουργός: Καλό είναι, πιστεύω, να τα δει ο κόσμος για να καταλάβει τι είναι ακριβώς, τι είναι τα ενθέματα σιλικόνης.

Κατερίνα Λάσπα: Μεγάλο είναι αυτό

Πλαστικός Χειρουργός: Είναι μεγάλο και θα πούμε για ποιο λόγο χρησιμοποιείται και γιατί είναι μεγάλο.

Κατερίνα Λάσπα: Αυτά τα ενθέματα είναι τα ίδια που χρησιμοποιούνται και σε άλλες ειδικότητες και χρησιμοποιούνται και για άλλους λόγους ή διαφοροποιούνται στην πλαστική χειρουργική?

Πλαστικός Χειρουργός: Η σιλικόνη, που χρησιμοποιούμε εμείς...

Κατερίνα Λάσπα: Αυτό που κρατώ είναι σιλικόνη;

Πλαστικός Χειρουργός: Ναι, αυτό είναι σιλικόνη. Αυτά είναι ενθέματα σιλικόνης και μπορούμε να εξηγήσουμε πως ακριβώς είναι φτιαγμένα. Η σιλικόνη, που χρησιμοποιούμε εμείς στην πλαστική χειρουργική είναι ίδια σαν υλικό με αυτή που χρησιμοποιείται από άλλες ειδικότητες όπως για παράδειγμα οι τεχνητές καρδιές φτιάχνονται από σιλικόνη.

Δημοσιογράφος: Ωραία, θέλετε να δείξουμε ένα προς ένα αυτά που έχετε μπροστά σας? Τοποθετείται με την μορφή που το βλέπουμε?

Πλαστικός Χειρουργός: Ακριβώς. Βέβαια μην φανταστείτε ότι το βάζουμε έτσι. Είναι αποστειρωμένο, είναι σε ειδική συσκευασία, το παίρνουμε την ώρα του χειρουργείου και το τοποθετούμε...

Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που θέλουν να κάνουν την επέμβαση της αυξητικής στήθους είναι ότι θέλουν να έχουν μια εικόνα για το πώς θα είναι μετά. Ο πλαστικός χειρουργός προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βοηθήσει τη γυναίκα έτσι ώστε να αντιληφθεί πως θα «δείχνει» το στήθος της μετά από μια επέμβαση αυξητικής και ποιο μέγεθος μαστού της ταιριάζει και της δίνει φυσικό αποτέλεσμα.

Ο πλαστικός χειρουργός βοηθά στην επιλογή του ενθέματος

Ο πλαστικός χειρουργός ενεργεί με διάφορους τρόπους για να βοηθήσει τη γυναίκα στη σωστή επιλογή του ενθέματος. Αρχικά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσπαθεί με λόγια να εξηγήσει πώς περίπου θα είναι το στήθος. Βέβαια ως γνωστόν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Γι’ αυτό ο πλαστικός χειρουργός δείχνει στην ενδιαφερόμενη γυναίκα πολλές φωτογραφίες από περιπτώσεις άλλων γυναικών που έχουν υποβληθεί σε αυξητική μαστών και που φυσικά έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος. Πολλές φορές οι γυναίκες αυτές μας φέρνουν κάποιες φωτογραφίες από στήθη άλλων γυναικών για να καταλάβουμε ποια είναι τα αισθητικά τους κριτήρια.

Ειδικό κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθους

Ο προβληματισμός και η αμφιβολία στην επιλογή του κατάλληλου ενθέματος βρήκαν πρόσφατα τη λύση τους. Μπορεί πλέον μια γυναίκα να δει επάνω της στον καθρέφτη, πως θα είναι η εικόνα της μετά την επέμβαση και να προσαρμόσει διάφορα «ενθέματα» ανακαλύπτοντας πιο είναι το ιδανικό γι’ αυτήν. Σε αυτό βοηθά το νέο, ειδικό kit προσομοίωσης αυξητικής στήθους, το οποίο πρόσφατα έχει δώσει στην κυκλοφορία η εταιρεία Αlerganκαι διαθέτουμε στην Αισθητική Ανάπλαση.

Ενθέματα αυξητικής υψηλότατης ποιότητας

Η εταιρεία Alergan παράγει τα ενθέματα Natrel,τα οποία είναι αμερικάνικης κατασκευής και θεωρούνται υψηλότατης ποιότητας. Έχουν έγκριση από το FDA των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι αυστηρότατο στις εγκρίσεις του. Το kit αυτό περιλαμβάνει διάφορα επιθέματα, διαφόρων μεγεθών, καθώς και ειδικό στηθόδεσμο προσαρμογής, όπως επίσης και ειδικό κορμάκι, το οποίο προσομοιάζει με το δέρμα της γυναίκας.

Πως λειτουργεί το κιτ προσομοίωσης αυξητικής στήθους

Η γυναίκα τοποθετεί τον κατάλληλο στηθόδεσμο, ανάλογα με το μέγεθος του θώρακά της και με τη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού προσαρμόζει διάφορους συνδυασμούς επιθεμάτων μέσα από αυτόν.

Κατόπιν,η γυναίκα φοράει το κορμάκι και βλέπει ζωντανά στον καθρέφτη πόσο δείχνει ότι είναι το μέγεθος των μαστών της με τα συγκεκριμένα επιθέματα. Δοκιμάζει διάφορους συνδυασμούς μέχρι να αποφασίσει ποιο είναι αυτό που την ικανοποιεί.

Όταν βρούμε τον συνδυασμό επιθεμάτων που την ικανοποιούν αισθητικά, έχουμε αυτομάτως και το μέγεθος του μαστού, το οποίο επιθυμεί. Τα επιθέματα αυτά αντιστοιχούν σε έναν κατάλογο της εταιρείας σε ένα συγκεκριμένο ένθεμα, το οποίο θα είναι και αυτό που θα της δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά ακριβής και βοηθάει σε μέγιστο βαθμό στη σωστή απόφαση. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δει η γυναίκα αυτή μετά το χειρουργείο ένα μέγεθος μαστού το οποίο δεν την ικανοποιεί και το αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους θα είναι φυσικό κι αυτό που επιθυμούσε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Μουσών 1, 11524

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Κλινική Αλέξανδρος Μάστορας", Τ. 210 6985678ΙΩΑΝΝΙΝΑ: T. 210 6985678

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678