• top arrow
  • Προγραμματίστε την ενημέρωσή σας στο 210 6985678
λιπομεταμοσχευση αυξητικη στηθους

 

Η λιπομεταμόσχευση αποτελεί τη νέα μεγάλη μόδα στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής που βρίσκει εφαρμογή και στην αυξητικής στήθους. Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί ανεπιθύμητο τοπικό λίπος από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του σώματος ( κοιλιά, γλουτοί, μηροί, διπλοσάγονο, ψωμάκια κ.α.) και χρησιμοποιεί αυτό το λίπος για να προσθέσει όγκο στο στήθος της γυναίκας.

Αρχικά, η λιπομεταμόσχευση εφαρμόστηκε σε περιπτώσεις μαστεκτομής. Πλέον σήμερα εφαρμόζεται και για καθαρά αισθητικούς λόγους βελτιώνοντας το σώμα της γυναίκας, τονώνοντας τη θηλυκότητα και κατ επέκταση και την ψυχολογία της.

Περισσότερα...

Η πιθανότητα να αισθανθεί πόνο κάποια γυναίκα, μετά την επέμβαση αυξητικής στήθους, διαφέρει πολύ από άτομο σε άτομο. Μεγάλο ρόλο παίζει η ιδιοσυγκρασία και το επίπεδο αντίληψης πόνου, που κάθε άνθρωπος έχει. Για την ίδια ακριβώς επέμβαση, σε διαφορετικά άτομα, οι αντιδράσεις μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές. Κάποια άτομα αισθάνονται ότι δεν έχουν καθόλου πόνο, ακόμα και χωρίς κανένα παυσίπονο και κάποια άλλα μπορεί να έχουν ανάγκη από αρκετά παυσίπονα προκειμένου να τον ελέγξουν.

Περισσότερα...


Τι είναι αυτό που διατηρεί τους μαστούς σε καλή κατάσταση;
Ποιες απλές ενέργειες μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα καθημερινά για να διατηρήσει το στήθος της σε καλή κατάσταση;
Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Aesthetic  Surgery Journal (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012), μελέτησε τους παράγοντες εκείνους που μπορούν να διατηρήσουν τους γυναικείους μαστούς σε καλή κατάσταση.
Η μελέτη διεξήχθη σε ολόιδιες δίδυμες αδερφές. Τα δίδυμα αδέρφια που προέρχονται από ένα ωάριο, έχουν ακριβώς την ίδια γενετική προδιάθεση και επομένως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο μαστός τους στο χρόνο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τους εξωγενείς παράγοντες, τους οποίους η μελέτη θέλησε να μελετήσει.

Περισσότερα...

 

Η αυξητική στήθους είναι μία επέμβαση που απαιτεί ακριβείς χειρισμούς και όσο το δυνατόν περισσότερο μεθόδους, που δεν τραυματίζουν και δεν ταλαιπωρούν τους ιστούς της περιοχής του μαστού. Η νέα τεχνολογία έχει συνεισφέρει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν και η χρήση ραδιοσυχνοτήτων στη χειρουργική είναι μία παλιά και πολύ δοκιμασμένη μέθοδος, τα τελευταία χρόνια, οι ραδιοσυχνότητες έχουν εξελιχθεί και αναπτύσσονται πολύ δυναμικά, ως ένα εργαλείο που αντικαθιστά το κλασσικό νυστέρι. Στην αυξητική μαστών έχουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα, λόγω της φύσης της επέμβασης, ιδιαιτέρως όσον αφορά σε τοποθέτηση ενθέματος κάτω από το μυ.

Περισσότερα...

Η μεταφορά λίπους από τον ίδιο οργανισμό σε άλλο σημείο του σώματος (λιπομεταφορά) αποτελεί και στις περιπτώσεις επανόρθωσης μαστών μετά από μαστεκτομή μια ασφαλή μέθοδο. Μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Plastic and Reconstructive Surgery (επίσημο ιατρικό περιοδικό της Αμερικανικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής -  ASPS) αποδεικνύει ότι η λιπομεταφορά δεν αυξάνει τις πιθανότητες επανεμφάνισης του καρκίνου του μαστού.

Περισσότερα...

Παρουσίαση αληθινών ενθεμάτων αυξητικής στήθους (σιλικόνης, φυσιολογικού ορού, αυξομειούμενου όγκου) στο στούντιο, από τον πλαστικό χειρουργό Θανάση Χριστόπουλο στην ΕΤ1, στην εκπομπή Μέλι-Γάλα με την Κατερίνα Λάσπα. Παρουσιάζονται ενθέματα για μεγέθυνση μικρού στήθους, για αποκατάσταση μετά από μαστεκτομή, στρογγυλά και σταγονοειδή, εκτατήρες δέρματος, κ.α.

Περισσότερα...

Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που θέλουν να κάνουν την επέμβαση της αυξητικής στήθους είναι ότι θέλουν να έχουν μια εικόνα για το πώς θα είναι μετά. Ο πλαστικός χειρουργός προσπαθεί με διάφορους τρόπους να βοηθήσει τη γυναίκα έτσι ώστε να αντιληφθεί πως θα «δείχνει» το στήθος της μετά από μια επέμβαση αυξητικής και ποιο μέγεθος μαστού της ταιριάζει και της δίνει φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, επιδιώκει να βελτιώσει την εμφάνιση με φυσικό αποτέλεσμα. Με ειλικρίνεια και φροντίδα στοχεύει στο καλύτερο αποτέλεσμα που ένας έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να προσφέρει.”

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΑΘΗΝΑ: Μουσών 1, 11524

Καλέστε μας για ραντεβού

210 6985678

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ισαάκ & Σολωμού 18 (πλ. Πετρινού) Τ.. 2710 22 77 20, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μίνωος 63, Τ. 28310 74744
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ: Μάρκου Πορτάλιου 7, Τ. 28310 74744
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μ.Κάλλας 11 & Γραβιάς 2, (έναντι του Μεγ.Μουσικής), Τ. 210 6985678
ΚΕΡΚΥΡΑ: "Κλινική Αλέξανδρος Μάστορας", Τ. 210 6985678ΙΩΑΝΝΙΝΑ: T. 210 6985678

SOCIAL MEDIA

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

210 6985678

 
Ακολουθήστε μας στο Facebook

Θα μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας!